Inspirational Thoughts

"Love your life. Believe in your own potential. Wake up each day with the awe of just being alive. Forget the past. Take the power to choose what you want to do and do it well. Open your heart and your mind to every opportunity. Don't be afraid to keep trying. Create your own dreams. Colour your life with people and things you love. Focus on all that is good. Life always gets better with a positive attitude!

"Dare to live the life you have dreamed for yourself. Go forward and make your dreams come true, you can do it"- By Yong Hau & Jess, on their way to Alaska they send the postcard to me.(6th June 2008)




Momok The Movie

Mimi Rahzia

Saturday, January 3, 2009

Bukit Tinggi , Pahang




19th December 2008- I was supposed to go to Bukit Tinggi last week, accompanying Puteri for her video clip shoot. She even postponed it so that I can join her but memang takde rezeki, hari yang sama I ada food poisoning and muntah-muntah, masa tu memang sakit teruk.

I memang tak pernah jejak kaki di Bukit Tinggi cume mendengar dari kawan-kawan je. After few days Puteri emailed me her pictures. Memang cantik tempat tu. Romantik sangat..... alahaiiii.... amboi...amboi.....














So pada 19hb December, me, yaty, her husband and their driver went to Bukit Tinggi. Jauh jugak daripada KL. Dalam perjalanan kitaorang singgah kat Burger King. Nyaman eh.















I suka dengan sentence ni- 'have it your way'



JAPANESE VILLAGE DI BUKIT TINGGI

Kat Japanese Village ni ada Japanese Tea House, Sakura dan Ume Tatami suites juga Botanical Garden.














Restaurant Ryo Zaw Tei









BOTANICAL GARDEN








Entrance to the first Japanese Tea House



Me and Yaty HB- ada mini waterfalls behind us






wearing a pair of kimono



So sweeettt!



a pond of multi-coloured kois














COLMAR TROPICALE

Tempat ni memang cantik.... I betul-betul rasa macam kat Europe. It reminds me of masa jadi air stewardess dulu kita selalu pegi Frankfurt. Dah tak rasa kat Malaysia dah....lantai semua di perbuat dari cobblestone- yang ni memang sama macam kat Frankfurt, even restaurants yang ada kat situ semua mengikut gaya Eropah..best...cuma I tak sempat nak buat aktiviti2 yang tempat tu provide. Kitaorang datang pun dah petang. Nak sampai tempat ni akan ambik masa 1 jam lebih driving daripada KL.

Sebenarnya the whole concept is a replica of a collection of buildings from a north-eastern village in France- 16th century. Restaurants kat situ pun semua served makanan ala Perancis. Bila malam je tempat ni berubah menjadi begitu romantis.



















































































44, 500

No comments:

Post a Comment

Momok the making

Momok the Movie Introduction

Promo Samarinda 'KALA HATI' TV3

Samarinda TV3 "KALA HATI"

Interview- Filem Bunian: Mahkota Seri Helang

Perodua-Hari Raya 2007 TV Commercial

V.Clip 'Kerana Ayah'- Ist Drama- Lead role- Sept 2007

V.Clip 'Kembara Khatulistiwa' Host/Travelogue- July 2007